Produkter & Lösningar

TV & Media Streaming
IxStream är en serie produkter som är designade för radio och TV tjänster i digitala TV nätverk. Genom att använda IxStream produkterna kan Du ta emot TV/radio signaler från många olika källor och vidarebefordra dessa som en MPEG-2 transport ström till ett IP nätverk eller paketera Er egen digitala mux som Ni sedan kan sända i ett koaxialt kabel TV nätverk som DVB-T eller DVB-C.

Funktionalitet som våra produkter kan leverera:

Digital TV
Våra produkter sänder Digital TV signaler i en rad olika nätverksmiljöer, med möjlighet att utöka funktionaliteten på system som redan finns på plats eller bygga helt nya lösningar.

Anpassade Lösningar
Våra serverprodukter kör vår egen skräddarsydda programvara som låter oss lägga till funktionalitet för ert specifika behov.

Informationskanaler
Våra system tillåter Er att på ett enkelt sätt sända ut egna informationskanaler. Dessa kan hjälpa Ert företag att kommunicera med både anställda och kunder.

Video-on-Demand
Vi har en kostnadseffektiv lösning som gör det möjligt för Er att erbjuda Video-on-Demand och nPVR. Då kan till exempel användaren av systemet välja att titta på filmer ur en virtuell katalog med möjlighet att spela upp, pausa och spola filmen när som helst.

Live TV
Ixanon har utvecklat ett system som kan användas till att sända ett event live som en TV kanal internt i Ert system eller över internet. Detta innebär exempelvis att nästa händelse Ni håller i kan nå ut till alla intressenter, även de som fysiskt inte kan närvara.

Visiting address
Industrigatan 44a
571 38 Nässjö
Johan Tinnler
+46 (0)70 - 4330945
Thomas Sparr
+46 (0)70 - 4331946
E-Mail
info@ixanon.se